De fem mest populära reklamartiklarna bland företag 2018

Bland de många reklamprodukterna sticker några av de mest kända och gillade ut. Varje kundgrupp skriver ut vad den för närvarande ser efterfrågan på. Men vad kan få din annons att röra sig utanför företagets väggar?

Vad är utskrift?

Många företag fokuserar på ett permanent reklamläge. Vi föreslår dock vad mer du kan investera i för att locka potentiella kunder och få reklam under lång tid.

Kalendrar

Det är ett formulär som fungerar för din annons året runt. När de distribueras till anställda eller kunder kan de bära meddelandet på olika platser. För älskare av minimalism rekommenderar vi kalendrar som hjälper till att organisera användarens tid och samtidigt presentera en annons i ett år. För kunder och mobila medarbetare rekommenderar vi bokkalendrar som kommer att finnas vid varje möte. Om du organiserar företagsmöten där du planerar din strategi för de närmaste dagarna och veckorna, uppmuntrar vi dig att dra nytta av planeringsutbudet.

Reklamanteckningsböcker

Det är en grej som är enkel att designa och skriva ut, men som är praktisk i händerna på en anställd eller klient. Det är ett verktyg som används av nästan alla anställda, inte bara på kontoret. Att skriva ner information för en klient på dedikerat papper ser mycket mer professionellt ut än anteckningar på vanligt, blankt papper. Du kan skriva ut anteckningsböcker i många former, och deras dedikerade stil kommer säkert att locka andras uppmärksamhet. Alternativt kan du i detta fall använda brevpapper med ett individuellt designkoncept.

Företagets mappar

Produkten är välkänd för alla. Dokument som levereras till klienten ska vara ordentligt skyddade. Mappar med reklam är perfekta för detta. Du kan skriva ut allt på dem, inklusive ytterligare reklam eller en dedikerad kontakt. Vi förser dig med mappar i olika former, från enkla en-ligamappar till två-ligamappar med en vinge med plats för ett visitkort.

Broschyrer

Det är ett enkelt verktyg som säkert är välkänt för alla. Men har du undrat vad som kommer att få din annons i denna form att sticka ut bland många andra? Vi kan till exempel erbjuda utskrift av en DL-broschyr med ytterligare en selektiv UV-lack. Du kan också beställa utskrift av en broschyr med varmstämpling, vilket gör ett stort intryck på mottagarna och, viktigare, skapar en elegant form.

Kom ihåg att enligt din reklamidé kan vi hjälpa dig att anpassa produkten och designen efter dina behov. Tryckeritjänsten kommer säkert att rekommendera produkter som passar perfekt till konceptet för dina tjänster. Vår grafiska studio hjälper dig också att genomföra projektet – från idé till tryck.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Göteborg!