Hur påverkar anteckningsböcker med företagets logotyp dess image?

Skräddarsydda anteckningsblock med logotyper är ett av de bästa sätten att se till att ditt företagsnamn dyker upp ofta framför befintliga och potentiella kunder. Sådana bärbara logotypböcker fungerar precis som en miniatyrskylt! En anpassad anteckningsbok förmedlar ditt marknadsföringsbudskap om och om igen och hjälper dig att komma ihåg ditt företagsnamn i veckor, månader eller till och med längre!

Inte bara det – anpassade logotypböcker är också mycket ekonomiska att producera. De kan skrivas ut med praktiskt taget vilket reklambudskap du vill förmedla.

Oftast placeras de dock på sådana element som:

  • företagsnamn
  • logotyp
  • slogan
  • kontaktuppgifter
  • bilder som presenterar tjänster / produkter

Att lägga till en fullfärgslogotyp, foton eller grafik i den beställda anteckningsboken hjälper till att skapa ett gott intryck på potentiella kunder. Det säger mycket om kvaliteten de kan förvänta sig när man går in i en relation med just detta (ditt) varumärke. Dessutom är bärbara datorer ganska hållbara och mycket lätta att distribuera, vilket gör dem väl lämpade för rollen som rättvisa gåvor eller som ett marknadsföringsverktyg för säljare som framgångsrikt kan distribuera dem till befintliga och potentiella kunder.

Anteckningsblock med logotyp – många fördelar för ditt företag!

De säkerställer kontinuerlig exponering – de flesta bärbara mottagare kommer att behålla dem för sig själva eller ge dem till någon nära dem på grund av deras användbarhet. De kommer att användas av den här eller den personen nästan varje dag! Detta innebär att namnet på ditt företag eller kontaktuppgifterna på den här produkten alltid kommer att synas. Ingen annan typ av marknadsföring erbjuder sådan multipel exponering för så lite pengar.

Att ge potentiella kunder en sådan anteckningsbok uppmuntrar också ömsesidighet. Människor älskar att ta emot gåvor och dricks, och psykologi säger att även om de distribueras utan förpliktelse, ger en gåva till en befintlig eller potentiell kund sin goda vilja och lämnar ett positivt intryck. Som du vet ökar sannolikheten för att den nya bärbara ägaren kommer att gilla och komma ihåg ditt varumärke, och om han behöver de tjänster / produkter du erbjuder finns det en mycket större chans att han vänder sig till ditt företag, inte till tävlingen – från vilken han inte har fått en sådan gåva.

Poängen är att bärbara datorer med företagets logotyp är praktiska och användbara! Förutom att vara effektiva verktyg för marknadsföring och varumärkesmedvetenhet, tjänar sådana bärbara datorer ett mycket praktiskt och användbart syfte för mottagaren. Det kommer också att vara viktigt för dig som företagare att de verkligen är mycket överkomliga – de har högt upplevt värde samtidigt som de är extremt billiga.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Göteborg!