Klistermärken

Klistermärken – en enkel och billig metod för reklam?

Klistermärken kan vara en stor tillgång för ditt företag eller meningslösa pengar. Det handlar om att använda sin potential klokt i dina reklamaktiviteter – och det här inlägget är en inledande början. Vi förser våra kunder med ett brett utbud av affärsmärken, där du kan få exakt vad du behöver. Men är det värt att satsa på klistermärkestryck?

Ja, ja och ja igen! Klistermärken är ett spel värt ljuset!

Om du vill ta reda på det är allt du behöver göra att låta ditt företag sticker ut med snygga affärsmärken. Med så många olika sätt att marknadsföra ditt företag idag finns det inget bättre sätt att få ditt företag att skilja sig från mängden än med snygga självhäftande klistermärken. Så ge dem en chans och beställ klistermärken för nästa mässa eller annat affärstillfälle. Det finns mycket att välja mellan! Du kan välja klistermärken med företagslogotyp eller klistermärken med företagslogan:

Sådana logotypdekaler som du kan ge ut till potentiella kunder. Du kan också skapa klistermärken där du kan placera adressen till företagets webbplats, Facebook eller Twitter. Eller kanske du planerar att beställa nya visitkort? Varför inte göra det på ett roligt nytt sätt och använda billiga utskrifter för att skapa dina egna visitkort?

Företagslogotypklistermärken – inte bara reklam

Även om klistermärken främst är bra för marknadsföring, är de också användbara för att organisera många saker på kontoret – roliga företagsomfattande ikoner som skapats med deras hjälp kan hålla ordning om du skickligt kan visa var de olika tillbehören ska vara. Klistermärken som dessa kan verkligen uppmuntra personalen att organisera sig. Du kan också dra nytta av deras låga utskriftskostnad för att fästa klistermärken på arkivskåp eller lägga till dem i fraktmaterial (vilket gör det enkelt för kunder att komma ihåg ditt företag när de får paket med en så trevlig överraskning från det). Du kan också skapa egna bärbara klistermärken eller telefonklistermärken som passar alla datorer på kontoret.

Kontakta oss som ditt tryckeri i Göteborg!