tryckeri Mölnlycke

Mölnlyckes bästa tryckeri finns ett telefonsamtal bort –Kontakta oss på Carla-Tryck idag!

tryckeri Mölnlycke

Mölnlyckes bästa tryckeri finns ett telefonsamtal bort –Kontakta oss på Carla-Tryck idag!

Tryckeri nära Mölnlycke

Vi lever i en samtid där allt mer kommunikation sker digitalt. I denna värld kan tryckt kommunikation uppfattas som något exklusiv och därmed få rejäl genomslagskraft. På Carla-Tryck är vi experter på trycksaker.

Vill du komma i kontakt med våra tryckexperter? Ring eller maila till oss idag!

Personlig service
Vi anpassar alla uppdrag som vi får utefter det specifika fallet. Behoven hos kunderna varierar, och därför gör även våra tjänster det.
Låga priser
Vi erbjuder inga överpriser. Tvärtom får våra kunder ta del av mycket konkurrenskraftiga priser på trycksaker av olika slag.
Klimatsmart
Vi strävar alltid efter att ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi väljer tryckfärg och övriga material utifrån denna strävan.

Carla-Tryck

Gammal är äldst. På Carla-Tryck har vi trycksaksmästare under många år och för många olika typer av kunder. Vårt team besitter sällsynt stor kompetens inom yrket. Vi har dessutom all den utrustning som krävs för att kunna leverera för alla kunder och alla olika typer av beställningar.

Till kontaktsidan

Såna är vi!

Vår verksamhet vilar på en grund av kompetens och genuint engagemang. Vi är övertygade om att dessa kvaliteter utgör kärnan i vår framgång som tryckeri i Mölnlycke!

Tryckerikompetens

Med erfarenhet kommer kompetens. Vårt tryckeri i Mölnlycke har gott om båda! Varje år vänder sig mängder av företag och organisationer av varierande storlek till oss. Organisationer som behöver hjälp med trycksaker i olika volymer och för olika syften. För varje projekt lär vi oss ytterligare, och det är vi glada för!

Engagemang

När du väljer att beställa dina trycksaker hos vårt tryckeri i Mölnlycke kan du räkna med att vi är en integrerad part. Vi kommer gärna med rekommendationer och tips om hur man kan tänka kring trycksakerna. Både vad gäller typ av trycksak, utförande, färg och annat.

Utrustning

För att kunna vara ett tryckeri i Mölnlycke som levererar trycksaker för alla krävs både rätt kunskap och rätt utrustning. På vårt tryckeri i Mölnlycke har vi bägge. Vi kan producera allt ifrån mindre och förhållandevis simpla tvåfärgs-trycksaker till stortryck av olika slag.

Kontakta oss!

Vill du göra en beställning eller eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Våra trycksaker

Hur kan vi hjälpa dig? Vårt tryckeri i Mölnlycke arbetar med trycsaker av varierande storlek, färg och form. Läs vidare för information om några av de lösningar vi erbjuder. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss via telefon eller mail och berätta om ditt projekt så ser vi till att hjälpa dig!

Reklamblad

Ett simpelt men ofta oerhört effektivt medel för kommunikation. Ett reklamblad har ofta A4-format och kan innehålla tryck på båda sidor eller på bara en sida. De används för all möjlig typ av kommunikation. Vårt tryckeri i Mölnlycke hjälper ofta organisationer av olika slag med just reklamblad.

Affisch

Känns reklambladet för litet eller vill du hellre sätta upp din kommunikation för allmän beskådan? Fundera då över att ta hjälp av en gammal hederlig affisch. Detta är ett utmärkt sätt att kommunicera såväl ett event som en ny skiva eller en åsikt. Ring eller maila vårt tryckeri i Mölnlycke för tips om hur du kan tänka kring affischer!

Folder

Gå på valfri mässa och räkna hur många foldrar du erbjuds under din tur på stället. När man arbetar som verksamt tryckeri i Mölnlycke får man en uppfattning om genomslagskraften hos dessa simpla trycksaker. En folder är egentligen ”bara” ett dubbelvikt A4-papper. Men formatet har används i många år för att kommunicera alla möjliga budskap. På vårt tryckeri i Mölnlycke vill vi slå ett slag för den klassiska foldern som kommunikationsmedel och trycksak!

Mapp

Räkningar, fakturor, avtal, kvitton, bankpapper – Ja, det finns fortfarande gott om papper i rullning även om mycket sker digitalt. Dessa papper löper precis lika stor risk att tappas bort som papper alltid har gjort. För att säkerställa att detta inte sker väljer människor fortsatt mappar som den tryggaste lösningen. Varje år hjälper vårt tryckeri i Mölnlycke företag med produktion och leverans av mappar.

Stortryck

Ibland gäller det att, som företag eller organisation, göra extra stort intryck på sin publik. Ett typiskt sådant tillfälle är då man vill synas i bruset på en mässa. För att uppnå detta tar många till stortryck av olika slag. Stortryck kan handla om alltifrån enklare banderoller och roll-ups till Vepor av egentligen hur stora mått som helst. Tryckproffsen på vårt tryckeri i Mölnlycke har producerat mängder av stortryck för olika syften och företag. Kontakta gärna Carla-Tryck för att se referenser på de stortryck vi tidigare har arbetat med!

Kontakta Mölnlyckes bästa tryckeri idag!

Har du frågor eller funderingar om vårt tryckeri i Mölnlycke eller de trycksaker vi arbetar med? Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om vår organisation, våra produkter eller våra priser!

Du kan dessutom kontakta oss för att boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi berättar mer!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.